Lasten ja nuorten ääni Euroopassa

Lasten ja nuorten ääni Euroopassa -hankkeen tavoitteena on tukea lasten ja nuorten osallistumista päätöksentekoon kansallisella tasolla. Kaksivuotisessa hankkeessa kehitetään menetelmiä, kootaan hyviä käytäntöjä ja tuotetaan koulutusmateriaalia sekä tarjotaan viranomaisille koulutusta lasten osallistumisesta.

Hanke on osa Euroopan neuvoston koordinoimaa CP4Europe-projektia. Hanke on saanut rahoitusta Euroopan unionin perusoikeus-, tasa-arvo- ja kansalaisuusohjelmasta (2014−2020). Euroopan neuvoston ja Suomen lisäksi yhteiseurooppalaiseen hankkeeseen osallistuvat Tšekki, Slovenia, Portugali ja Islanti.

EU-flag

 

 

 

Yhteystiedot

Liisa Männistö, erityisasiantuntija 
oikeusministeriö, Demokratia- ja julkisoikeusosasto, Demokratia ja vaalit kansalaisvaikuttaminen  lasten ja nuorten osallisuus  kansalaisyhteiskunta  KANE  0295150231  


Niklas Wilhelmsson, yksikönpäällikkö 
oikeusministeriö, Demokratia- ja julkisoikeusosasto, Demokratia ja vaalit kansalaisvaikuttaminen  osallistumisoikeudet  demokratiapolitiikka  kansalaisyhteiskunta  0295150348  

Yhteistyökumppanit

Hanke toteutetaan yhteistyössä lapsiasiavaltuutetun toimiston sekä osana kansallisen lapsistrategian toimeenpanoa sosiaali- ja terveysministeriön ja valtioneuvoston kanslian kanssa.

Lapsiasiavaltuutetun logo

Lapsistrategian verkkosivut

 

 

 

Lapsiasiavaltuutetun verkkosivut