Lasten ja nuorten ääni Euroopassa

Lasten ja nuorten ääni Euroopassa

Lasten ja nuorten ääni Euroopassa -hankkeen tavoitteena on tukea lasten ja nuorten osallistumista päätöksentekoon kansallisella tasolla. Kaksivuotisessa hankkeessa kehitetään menetelmiä, kootaan hyviä käytäntöjä ja tuotetaan koulutusmateriaalia sekä tarjotaan viranomaisille koulutusta lasten osallistumisesta.

Hanke on osa Euroopan neuvoston koordinoimaa ja yhteisrahoittamaa CP4Europe-projektia, joka on saanut rahoitusta Euroopan unionin perusoikeus-, tasa-arvo- ja kansalaisuusohjelmasta (2014−2020). Euroopan neuvoston ja Suomen lisäksi yhteiseurooppalaiseen hankkeeseen osallistuvat Tšekki, Slovenia, Portugali ja Islanti.

Euroopan unionin yhteisrahoittama. Europpan neuvoston yhteisrahoittama ja toteuttama.

 

Yhteystiedot

Liisa Männistö, erityisasiantuntija 
oikeusministeriö, Demokratia- ja julkisoikeusosasto, Demokratia ja vaalit kansalaisvaikuttaminen  lasten ja nuorten osallisuus  kansalaisyhteiskunta  KANE  0295150231  


Niklas Wilhelmsson, neuvotteleva virkamies 
oikeusministeriö, Demokratia- ja julkisoikeusosasto, Demokratia ja vaalit kansalaisvaikuttaminen  osallistumisoikeudet  demokratiapolitiikka  kansalaisyhteiskunta  0295150348  

Yhteistyökumppanit

Hanke toteutetaan yhteistyössä lapsiasiavaltuutetun toimiston sekä osana kansallisen lapsistrategian toimeenpanoa sosiaali- ja terveysministeriön ja valtioneuvoston kanslian kanssa.

Lapsiasiavaltuutetun logo

Lapsistrategian verkkosivut

 

 

 

Lapsiasiavaltuutetun verkkosivut