Osallistu tapahtumiin

Tältä sivulta löydät tietoa hankkeen järjestämistä tapahtumista ja voit ilmoittautua niihin mukaan. 

Hankkeen kickoff-webinaari

Milloin? Perjantaina 17.9.2021 klo 9.00-11.45
Missä? Teams-verkkotapahtuma
Kenelle? Tilaisuus on suunnattu kaikille valtionhallinnon viranhaltijoille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan ja keskustelemaan menetelmistä lasten ja nuorten osallistumisen ja kuulemisen tukemiseksi.
Mitä? Tilaisuudessa kerromme hankkeen suunnitelmista sekä kansallisen demokratiaohjelman ja kansallisen lapsistrategian toimenpiteistä lasten ja nuorten osallistumisen tukemiseksi. Kuulet myös case-esimerkkejä ja kokemuspuheenvuoroja siitä, miten lapset ja nuoret ovat osallistuneet valtionhallinnon valmisteluprosesseihin.

Euroopan neuvoston edustajat esittelevät hankkeen Euroopan tason toimintaa sekä tuoreen käsikirjan lasten osallistumisen tukemiseksi. Lisäksi tilaisuudessa esitellään lainvalmistelijoille suunnatut käsikirjat lasten ja nuorten kuulemisesta sekä lapsivaikutusten arvioinnista.

Miten mukaan? Sitova ilmoittautuminen viimeistään 14.9.2021 verkkolomakkeella. 

Tilaisuuden ohjelma (pdf) 

Henkilötietojen käsittely 


Oikeusministeriö kerää hankkeen tapahtumiin osallistuvien henkilötietoja. Tietojen keräämisen tarkoituksena on tilaisuuksien järjestämiseen ja hankkeeseen liittyvä yhteydenpito. Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä saat oikeusministeriön verkkosivulta osoitteesta https://oikeusministerio.fi/tietosuoja. Voit myös ottaa yhteyttä erityisasiantuntija Liisa Männistöön (sähköpostiosoite: [email protected]). 

Henkilötietojen käsittely oikeusministeriössä