Hyppää sisältöön
Media

Ministeri Häkkäsen erityisavustajaksi Sami Paatero

oikeusministeriö
Julkaisuajankohta 10.9.2018 15.01
Tiedote

Oikeusministeri Antti Häkkänen on kutsunut erityisavustajakseen oikeusministeriöön oikeustieteen maisteri Sami Paateron. Hän aloittaa tehtävässä 17. syyskuuta.

Sami Paaterolla on pitkäaikainen kokemus valtionhallinnosta, eduskunnasta sekä teknologia-alan yrityksistä eri asiantuntija- ja johtotehtävistä. Paatero on aiemmin toiminut ulkoasiainministeriössä lainsäädäntösihteerinä, puolustusministeriössä vanhempana hallitussihteerinä sekä liikenne- ja viestintäministeriössä neuvottelevana virkamiehenä. Lisäksi Paatero on toiminut useiden ministereiden erityisavustajana ja valtiosihteerinä sisäasiainministeriössä, liikenne- ja viestintäministeriössä ja valtiovarainministeriössä sekä kokoomuksen eduskuntaryhmän pääsihteerinä.

Paateron vastuulla Häkkäsen erityisavustajana on erityisesti liikenne- ja viestintäministeriön sekä ympäristöministeriön maankäyttö- ja rakennusasioiden seuranta sekä näiden asioiden seuranta EU-ministerivaliokunnassa. Lisäksi hän vastaa sote- ja maakuntauudistuksen seurannasta.

Erityisavustaja Paateron tavoittaa 17.9. alkaen (sähköposti [email protected]). - Mahdolliset yhteydenotot ennen tätä: johdon sihteeri Riikka Hyppönen puh. 02951 50163 (sähköposti [email protected]).

Antti Häkkänen
Sivun alkuun