Ministeriö sosiaalisessa mediassa

Oikeusministeriö käyttää sosiaalisen median kanavia tiedonvälitys- ja keskustelukanavana. Sosiaalisessa mediassa jaamme uutisia ja tietoa muista ajankohtaisista tapahtumista.

Yksityistä asiaa ei voi saattaa vireille sosiaalisen median kautta. Jos haluat saattaa asiasi ministeriön selvitettäväksi, ota yhteyttä kirjaamoon ([email protected]). 

Lisätietoa asioinnista OM:ssä

Facebook ja YouTube

youtube

?wmode=transparent" frameborder="0" allowfullscreen>

Sosiaalisen median kanavien ylläpito

Oikeusministeriön sosiaalisen median kanavien ylläpidosta vastaa viestintäyksikkö. Demokratia-aiheisten kanavien ylläpidosta vastaa ministeriön demokratia-, kieli- ja perusoikeusasioiden yksikkö. 

Keskustelut ja kyselyihin vastaaminen

Vastaamme meille esitettyihin asiallisiin kysymyksiin mahdollisimman pian. Olemme läsnä palveluissa virka-aikana. Emme ota kantaa yksittäisiin oikeustapauksiin emmekä anna oikeudellista neuvontaa. Moderoimme tarvittaessa keskusteluja sekä poistamme lainvastaiset ja epäasialliset viestit.

Kerro mielipiteesi!

Anna palautetta ministeriön sosiaalisen median sisällöistä ja käytöstä ja kerro, kuinka kehittäisit toimintaamme. Näin autat meitä kehittämään toimintaamme sosiaalisessa mediassa.
Palautelomake

Tälle sivulle on upotettu sivuston ulkopuolinen sovellus, kuten sosiaalisen median syöte, video tai podcast. Näissä sovelluksissa käytetään evästeitä, jotka välittävät tiedon sivun latauksesta kolmannelle osapuolelle. Lisätietoa evästeistä.