Hyppää sisältöön
Media

KANE:n logo

Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunta KANE

Valtioneuvosto on asettanut uuden kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunta KANEn nelivuotiskaudeksi 27.1.2022–26.1.2026. Neuvottelukunnan puheenjohtaja on Suomen Olympiakomitean toimitusjohtaja Taina Susiluoto. KANE toimii oikeusministeriön yhteydessä. 

KANEn tehtävänä on muun muassa edistää hallinnon ja kansalaisyhteiskunnan vuorovaikutusta sekä parantaa kansalaisyhteiskunnan toimintaedellytyksiä. KANE koostuu kansalaisyhteiskunnan, tutkimuksen, elinkeinoelämän sekä ministeriöiden ja muiden viranomaisten edustajista.

Lue lisää: valtioneuvoston asetus kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunnasta (269/2007) sekä asetuksen 3 §:n muuttaminen (1285/2011).

Lisätietoa valtioneuvoston päätöksestä

Usein kysyttyjä kysymyksiä KANEn toimintaan liittyen

Lisätietoja

Liisa Männistö, erityisasiantuntija 
oikeusministeriö, Demokratia- ja julkisoikeusosasto, Demokratia ja vaalit kansalaisvaikuttaminen  lasten ja nuorten osallisuus  kansalaisyhteiskunta  KANE  Puhelin:0295150231   Sähköpostiosoite:


Niklas Wilhelmsson, neuvotteleva virkamies 
oikeusministeriö, Demokratia- ja julkisoikeusosasto, Demokratia ja vaalit kansalaisvaikuttaminen  osallistumisoikeudet  demokratiapolitiikka  kansalaisyhteiskunta  Puhelin:0295150348   Sähköpostiosoite:


Maria Wakeham-Hartonen, erityisasiantuntija 
oikeusministeriö, Demokratia- ja julkisoikeusosasto, Esikunta KANE  kansalaisvaikuttaminen  kansalaisyhteiskunta  kestävä kehitys  demokratiapolitiikka  Puhelin:0295150416   Sähköpostiosoite:

Sähköpostiosoite: kane.om(at)gov.fi (korvaa (at) @-merkillä)

Sivun alkuun