Hyppää sisältöön
Media

Oikeusministeriö mukana Kriisinhallinta nyt -tapahtumassa 17.5.

oikeusministeriö
Julkaisuajankohta 14.5.2018 17.19
Uutinen

Miten kriisinhallinta toimii? Kuinka kestävää rauhaa rakennetaan? Millaisia työmahdollisuuksia on tarjolla kriisinhallinnassa? Näihin kysymyksiin saa vastauksen torstaina järjestettävässä Kriisinhallinta nyt -tapahtumassa.

Oikeusministeriö on mukana ulkoministeriön järjestämässä Kriisinhallinta nyt -tapahtumassa torstaina 17. toukokuuta. Helsingin Kalasatamassa järjestettävän tapahtuman keskeisenä teemana on erilaisten toimijoiden yhteistyö kriisialueella kestävän rauhan aikaansaamiseksi.

Tapahtumassa esitellään suomalaisten toimijoiden osallistumista kansainvälisten kriisien ratkaisuun ja rauhan rakentamiseen. Tarjolla on myös vinkkejä alan työmahdollisuuksista. Mukana ovat kriisinhallinnassa mukana olevat ministeriöt sekä kansalaisjärjestöjä ja yksityisen sektorin toimijoita esittelemässä yhteistyöhön perustuvaa kriisinhallintaa ja rauhanrakentamista.

Tapahtumassa on mahdollisuus päästä näkemään, kokemaan ja keskustelemaan siitä, mitä kriisinhallinta on ja kuinka kestävää rauhaa rakennetaan yhteistyöllä. Tapahtumassa voi myös kokeilla esimerkiksi Teatime Researchin virtuaalitodellisuuslaseja ja kokea, miltä tuntuisi, jos Helsinki olisi Syyrian Aleppon kaltainen konfliktialue.

Maksuttomaan tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy ulkoministeriön verkkosivuilta.

Tapahtuman ohjelmaan voi tutustua täällä.

Lisätiedot: Sini Kumpulainen, EU-asiantuntija, puh. 02951 50566, [email protected]

Sivun alkuun