Hyppää sisältöön
Media

Katja Huumo oikeusministeriön viestintäjohtajaksi

oikeusministeriö
Julkaisuajankohta 14.6.2019 14.57
Tiedote

Oikeusministeriön viestintäjohtajaksi on nimitetty Katja Huumo 14.6.2019 alkaen kuluvan vuoden loppuun saakka. Huumo tulee viestintäjohtajan tehtävään Kati Pärnäsen siirryttyä oikeusministeriön määräaikaiseksi henkilöstöpäälliköksi.

Katja Huumo siirtyy oikeusministeriöön ympäristöministeriöstä, jossa hän on toiminut viestintäpäällikön tehtävässä. Ympäristöministeriöön Huumo tuli vuonna 2008 maa- ja metsätalousministeriöstä. Huumo on opiskellut historiaa Helsingin ja Sussexin yliopistoissa, ja hän on koulutukseltaan valtiotieteiden tohtori.

Viestintäyksikkö vastaa oikeusministeriön ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä sekä viestinnän koordinoinnista ja kehittämisestä. Yksikkö osallistuu myös oikeusministeriön hallinnonalan viestinnän kehittämiseen. Viestinnän tehtävänä on tukea oikeusministeriön toimintaa sekä edistää oikeuspolitiikan tavoitteiden toteutumista.

Lisätietoja: kansliapäällikkö Pekka Timonen, puh. 09 1606 7502, viestintäjohtaja Katja Huumo, puh. 0295 150 113, sähköposti: katja.huumo(at)om.fi

Sivun alkuun