Hyppää sisältöön
Media

CERV-hakuklinikalla 12.4. vinkkejä ja ohjeistusta lasten oikeuksien EU-rahoitushakuun

oikeusministeriö
Julkaisuajankohta 5.4.2022 11.32
Uutinen
© European Commission

Kansalaisuus, tasa-arvo, perusoikeudet ja arvot (CERV) on rahoitusohjelma, jonka tarkoituksena on suojella ja edistää EU:n yhteisiä arvoja ja oikeuksia. Ohjelman oikeusministeriössä toimiva kansallinen yhteyspiste järjestää tiistaina 12. huhtikuuta hakuklinikan, jonka aiheena on lasten oikeuksien EU-rahoitushaku.

Hakuklinikan tarkoituksena on tarjota tietoa CERV-ohjelman lasten oikeuksia koskevasta hausta ja hakuprosessista, vastata osallistujien kysymyksiin sekä mahdollistaa verkostoitumista ja ideoiden vaihtoa. Hakuklinikalla osallistujien kysymyksiin vastaavat EU-hankerahoituksen ja lasten oikeuksien asiantuntijat.

Oikeusministeriössä toimii CERV-ohjelman kansallinen yhteyspiste, jonka tehtävänä on tarjota ohjelman hakijoille, sidosryhmille ja tuensaajille riippumatonta ohjausta, käytännön tietoa ja apua kaikissa ohjelmaan liittyvissä asioissa.

Rahoitusta lasten oikeuksien suojeluun ja edistämiseen 

Auki olevassa haussa rahoitusta suunnataan EU:n lasten oikeuksia koskevan strategian suositusten toimeenpanoon liittyviin hankkeisiin. Haku päättyy 18. toukokuuta.

Rahoitusta voivat hakea kansalliset ja paikalliset viranomaiset, kansalaisjärjestöt sekä akateemiset tutkimuslaitokset, jotka toimivat lasten oikeuksien sektorilla.

Lisätietoa lapsen oikeuksien rahoitushausta löytyy oikeusministeriön CERV-verkkosivuilta.

Ilmoittaudu mukaan!

Hakuklinikka järjestetään Teamsissa 12.4. klo 12.30–14.

Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen tällä lomakkeella maanantaihin 11.4. klo 12 mennessä.

Tilaisuuden Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Voit esittää kysymyksiä tilaisuuden asiantuntijoille jo nyt ilmoittautumislomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia CERV-yhteyspisteelle osoitteeseen cerv.om(at)gov.fi.

Kutsu tilaisuuteen CERV-hakuklinikka: Lasten oikeudet

Lisätietoja
erityisasiantuntija Roosa Talvitie, p. 0295 150 147, [email protected]

Sivun alkuun