Hyppää sisältöön
Media

Etnisten suhteiden neuvottelukunta tiedottaa
Etno-foorumissa puhutaan vallasta 22. toukokuuta

oikeusministeriö
Julkaisuajankohta 9.5.2018 9.42
Tiedote

Etnisten suhteiden foorumin teeman on tänä vuonna "Valta kasvaa käyttämällä". Foorumi järjestetään 22. toukokuuta 2018 Helsingissä, Vanhalla ylioppilastalolla.

Foorumissa keskustellaan siitä, millaista on olla vaikuttaja tai poliittinen kansalainen Suomessa ja miten vieraskielisten osallistumisoikeudet toteutuvat. Dialogisissa yleisökeskusteluissa pohditaan vallan ulottuvuuksia, yhteiskunnallisen vaikuttamisen muutosagentteja ja sitä, ketkä jäävät muutoksissa marginaaliin. Puhujina muun muassa oikeusministeri Antti Häkkänen, päätoimittaja Johanna Vuorelma ja pääsihteeri Kaari Mattila.

Tilaisuuden järjestää Etnisten suhteiden neuvottelukunta ja sen jäsenjärjestöt yhteistyössä Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunnan, YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n, Moniheli ry:n, Anti-Racist Forum –liikkeen sekä Koneen säätiön Anti-Racism Media Activist Alliance –hankkeen kanssa.

Foorumi on suunnattu demokratian ja vieraskielisten vaikuttamismahdollisuuksien edistämisen parissa työskenteleville järjestöjen, kuntien, valtionhallinnon ja kolmannen sektorin edustajille.

Koko ohjelma: www.oikeusministerio.fi/etno-foorumi

Ilmoittautumiset 15.5. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/B41BF7B7476E6A0F
 
Lisätietoja: pääsihteeri Peter Kariuki, puh. 0295 150191, tarkastaja Nina Suorsa, puh. 0295 150279

Sivun alkuun