Hyppää sisältöön
Media

Johtavien julkisten oikeusavustajien nimityksiä oikeusaputoimistoissa

oikeusministeriö
Julkaisuajankohta 26.2.2013 9.00
Tiedote -

Valtion oikeusaputoimistoissa on tehty johtavien julkisten oikeusavustajien nimityksiä. Osa nimityksistä johtuu vuoden 2013 alusta voimaan tulleista oikeusaputoimistojen yhdistämisistä.

Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan oikeusaputoimiston johtavaksi julkiseksi oikeusavustajaksi on nimitetty johtava julkinen oikeusavustaja Raija Kujanpää. Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan oikeusaputoimisto on muodostettu yhdistämällä Kokkolan ja Vaasan oikeusaputoimistot. Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan oikeusaputoimistolla on toimipaikat Isokyrössä, Kannuksessa, Kaustisilla, Kokkolassa, Laihialla, Maalahdessa, Närpiössä, Pietarsaaressa ja Vaasassa.

Etelä-Pohjanmaan oikeusaputoimiston johtavaksi julkiseksi oikeusavustajaksi on nimitetty johtava julkinen oikeusavustaja Hanna-Leena Tukeva. Etelä-Pohjanmaan oikeusaputoimisto on muodostettu yhdistämällä Lapuan ja Seinäjoen oikeusaputoimistot. Etelä-Pohjanmaan oikeusaputoimistolla on toimipaikat Alajärvellä, Alavudella, Jalasjärvellä, Kauhajoella, Kauhavalla, Kurikassa, Lappajärvellä, Lapualla, Seinäjoella, Teuvalla, Virroilla ja Ähtärissä.

Ylivieskan oikeusaputoimiston johtavaksi julkiseksi oikeusavustajaksi on nimitetty johtava julkinen oikeusavustaja Markku Hylkinen. Ylivieskan oikeusaputoimisto on muodostettu yhdistämällä Haapajärven ja Ylivieskan oikeusaputoimistot. Ylivieskan oikeusaputoimistolla on toimipaikat Alavieskassa, Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Nivalassa, Oulaisissa, Pyhäjärvellä ja Ylivieskassa.

Keski-Suomen oikeusaputoimiston johtavaksi julkiseksi oikeusavustajaksi on nimitetty johtava julkinen oikeusavustaja Teija Hyytiäinen. Keski-Suomen oikeusaputoimisto on muodostettu yhdistämällä Jyväskylän, Jämsän ja Äänekosken oikeusaputoimistot. Keski-Suomen oikeusaputoimistolla on toimipaikat Joutsassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Keuruulla, Konnevedellä, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Viitasaaressa ja Äänekoskella.

Lapin oikeusaputoimiston johtavaksi julkiseksi oikeusavustajaksi on nimitetty johtava julkinen oikeusavustaja Jussi Lauerma. Lapin oikeusaputoimisto on muodostettu yhdistämällä Kittilän ja Sodankylän oikeusaputoimistot. Lapin oikeusaputoimistolla on toimipaikat Enontekiöllä, Inarissa, Kittilässä, Kolarissa, Muoniossa, Pellossa, Sodankylässä ja Utsjoella.

Kaikki edellä mainitut nimitykset tulivat voimaan 1.1.2013 alkaen.

Julkinen oikeusavustaja Saara Lukkarinen on nimitetty Lappeenrannan oikeusaputoimiston johtavaksi julkiseksi oikeusavustajaksi määräajaksi 1.2.-31.12.2013 ja julkinen oikeusavustaja Sami Paakkonen Iisalmen oikeusaputoimiston johtavaksi julkiseksi oikeusavustajaksi määräajaksi 1.3.-31.12.2013

Lisätietoja:
hallitussihteeri Kirta Heine, puh. 02951 50 214, sähköposti [email protected]

Anna-Maja Henriksson
Sivun alkuun