Hyppää sisältöön
Media

EU-rahoitusta haettavissa oikeusalan hankkeille

oikeusministeriö
Julkaisuajankohta 26.4.2021 16.02
Uutinen

Oikeusalan EU-rahoitusohjelman vuoden 2021 hakuaika on käynnissä. Tänä vuonna rahoitusta voi hakea siviili- ja rikosoikeudelliseen yhteistyöhön, rikoksen uhrien sekä rikoksista syytettyjen tai epäiltyjen oikeuksien edistämiseen, sähköisen oikeuden hankkeisiin sekä oikeudelliseen koulutukseen.

Oikeusalan rahoitusohjelman tavoitteena on edistää Euroopan oikeusalueen kehittämistä. Rahoitusta voivat hakea hankkeilleen esimerkiksi oikeus- ja hallintoviranomaiset, yliopistot, tutkimuslaitokset sekä kansalaisjärjestöt.

Rahoitusta voi saada muun muassa koulutukseen, selvitysten ja tutkimusten tekemiseen, seminaarien ja kampanjoiden järjestämiseen sekä tietojärjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon.

Oikeusalan ohjelman rahoitusmahdollisuuksia ja hakukäytäntöjä esitellään seminaarissa, joka järjestetään Microsoft Teams -alustalla tiistaina 4.5.2021 klo 10.15–12.00. Seminaarissa pääsee esittämään kysymyksiä komission edustajille hakuihin liittyen sekä kuulemaan käytännön kokemuksia hakuprosessista ja hanketoteutuksesta.

Lisätietoa vuoden 2021 Oikeusalan rahoitusohjelmasta.

Lisätietoja:

erityisasiantuntija Jussi Mäkinen, p. 0295 150 528, [email protected]

Sivun alkuun