Hyppää sisältöön
Media

Vinkkejä ja neuvoja EU:n CERV-rahoitusohjelmahakuihin verkkoseminaarissa 7.12.

oikeusministeriö
Julkaisuajankohta 26.11.2021 10.01
Uutinen

Oikeusministeriö järjestää tiistaina 7. joulukuuta tilaisuuden, jossa kerrotaan EU:n uudesta kansalaisten, tasa-arvon, perusoikeuksien ja arvojen rahoitusohjelmasta. Tämän CERV-ohjelman tarkoituksena on suojella ja edistää EU:n yhteisiä arvoja ja oikeuksia.

Verkossa järjestettävässä tilaisuudessa Euroopan komission edustajat esittelevät uuden ohjelman tavoitteita ja sisältöjä sekä kertovat meneillään olevista ja tulevista ohjelmahauista. Tilaisuudessa myös kuullaan suomalaisten käytännön kokemuksia aiemmin toteutetuista hankkeista. 

Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti julkisen sektorin toimijoille, kansalaisjärjestöille, voittoa tavoittelemattomat organisaatioille, säätiöille, tutkimuslaitoksille ja korkeakouluille.

Vielä tänä vuonna avautuvissa rahoitushauissa rahoitusta suunnataan kansalaisten sitoutumisen ja osallistumisen lisäämiseen, EU:n perusoikeuskirjaan liittyvän osaamisen vahvistamiseen, sukupuolittuneen ja lapsiin kohdistuvan väkivallan ehkäisyyn, lasten oikeuksien edistämiseen, kuntien ja kaupunkien rajat ylittävän yhteistyön edistämiseen sekä tietoisuuden lisäämiseen Euroopan unionin alkuperästä, monimuotoisuudesta ja arvoista.   

Verkkotilaisuus järjestetään tiistaina 7.12. kello 13–16. Ilmoittautuminen 6.12. mennessä osoitteessa https://link.webropol.com/s/CERV-webinar.

Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille.

Lisätietoja: Roosa Talvitie, p. 0295 150 147, [email protected] 
Lisätietoa CERV-ohjelmasta
 

Sivun alkuun