Yhtiöoikeus ja ilmastonmuutos? 

SAVE THE DATE 12.12.2019
24. eurooppalainen corporate governance -konferenssi Helsingissä

24. eurooppalainen Corporate Governance konferenssi järjestetään Helsingissä 12. joulukuuta 2019 Suomen EU-puheenjohtajakaudella.

Konferenssin tavoitteena on arvioida yhtiöoikeuden ja corporate governancen roolia ilmastonmuutoksen ja muiden globaalien ympäristöuhkien torjumisessa. Konferenssi tarjoaa mahdollisuuden laajaan ja avoimeen keskusteluun käynnissä olevasta kehityksestä sekä mahdollisista etenemistavoista EU:ssa ja muilla relevanteilla markkinoilla.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi Helsinkiin joulukuun 12. päivä! Kutsumme teidät myös 11. joulukuuta Helsingin Pörssitalolla järjestettävään verkostoitumisiltaan. Lisätietoa mm. tapahtuman ohjelmasta ja puhujista tulossa kesän jälkeen.

Ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään saat sähköpostiisi ajantasaista tietoa tapahtumasta.

Tilaa tästä tietoa ja uutisia aiheesta

Liity postituslistalle

* pakollinen tieto

Sähköpostiosoite ei ole kelvollinen
Tämä tieto on pakollinen. Täytä tähän sähköpostiosoitteesi

Tietosuojalauseke

Annan suostumukseni sähköpostiosoitteeni keräämiseen, jotta oikeusministeriö voi lähettää minulle sähköpostitse tiedotteita Yhtiöoikeus ja Ilmastonmuutos? -tapahtumaan liittyen. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ja tiedot poistetaan 31.12.2019. Oikeusministeriön tietosuojavastaavan tavoittaa osoitteesta [email protected] . Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä oikeusministeriössä saa sivulta www.oikeusministerio.fi/tietosuoja.