Bolagsrätt och klimatförändring?

SAVE THE DATE den 12 december 2019:
Den 24:e europeiska konferensen Corporate Governance i Helsingfors

Den 24:e europeiska konferensen Corporate Governance ordnas i Helsingfors den 12 december 2019, under Finlands EU-ordförandeskap.

Målet med konferensen är att bedöma vilken roll bolagsrätt och corporate governance har i bekämpningen mot  klimatförändringen och i avvärjande av andra globala miljörisker. Konferensen erbjuder en omfattande och öppen diskussion om den aktuella utvecklingen och om möjliga sätt att avancera i EU och på andra relevanta marknader.

Vi önskar er varmt välkomna till Helsingfors den 12 december! Deltagare som reser till Helsingfors dagen före konferensen är också varmt välkomna till nätverksevenemanget i Börshuset på kvällen den 11 december. Mer information om bl.a. evenemangets program och talare kommer efter sommaren.

Om du skriver din e-postadress på fältet nedan, får du aktuell information om evenemanget till din e-post.

Nyheter och information per e-post

Beställa nyheter

* Obligatoriskt

Epostadressen är inte giltig
Det här fältet är obligatoriskt. Skriv ditt epost-address här*

Meddelande om behandling av personuppgifter

Jag samtycker till att min e-postadress registreras så att justitieministeriet kan skicka mig e-postmeddelanden med information om evenemanget Bolagsrätt och klimatförändring?. Uppgifterna lämnas inte till utomstående och raderas ur registret den 31 december 2019. Justitieministeriets dataskyddsombud kan kontaktas per e-post, adress [email protected]. Mer information om behandling av personuppgifter vid justitieministeriet: www.oikeusministerio.fi/sv/dataskydd